Lasertherapie, laserbehandeling, vaatziekten, spataderen verwijderen
Dr. Ben Rosseel &
Dr. David Lambrechts
Kaai 34
2850 Boom
Tel.: +32 3 449 99 13
E-mail:
info@vaatcentrumkaai.be
   

Ligging vaatcentrum Antwerpen

Centraal gelegen binnen het eilandje te Antwerpen, vlot bereikbaar via de Leien of de Waasland Tunnel. Op 50 m van de praktijk is er een groote ondergrondseparking voorzien.

Vaatcentrum Antwerpen
Godefrieduskaai 26
2000 Antwerpen

Ligging vaatcentrum Rupel

Centraal gelegen op de as Antwerpen en Brussel op minder dan één kilometer van de A 12. Er is uitgebreide gratis parkeermogelijkheid voorzien op minder dan 150 meter van het centrum (50 wagens). Een parkeerschijf dient wel geplaatst te worden.

Komende uit Antwerpen: A12, afrit Boom, richting Boom volgen langs de Antwerpse straat, aan het tweede licht  rechtsaf, 100 meter verder links af tot op het ronde punt (100 meter verder) aan de grote markt, juist voorbij de GB de windstraat (opgepast smal straatje naar beneden) volgen naar de kaai die je links vervolgt tot op het einde,voorbij de heldenplaats. Het vaatcentrum en de parking bevinden zich aldaar.

Komende uit Brussel: A12, afrit Boom, richting Boom volgen langs de Antwerpse straat,aan het tweede licht  rechtsaf,100 meter verder links af tot op het ronde punt (100 meter verder) aan de grote markt, juist voorbij de GB de windstraat (opgepast smal straatje naar beneden) volgen naar de kaai die je links vervolgt tot op het einde,voorbij de heldenplaats. Het vaatcentrum en de parking bevinden zich aldaar.

Contact

Stuur ons een bericht naar info@vaatcentrumkaai.be.